Skatterättsskydd Privatperson

Stå inte ensam mot Skatteverket – teckna Skatterättsskydd

Deklarationer och skatter är svårt. Det finns risk att du hamnar i en skatteprocess med Skatteverket som motpart. Att driva processen själv utan juridisk expertis är komplicerat och i regel dömt att misslyckas. Att anlita juridisk expertis kan bli dyrt. Rättshjälp gäller dessutom inte vid skatteprocesser.

En skattetvist kan t.ex. handla om hur en försäljning av en fastighet ska beskattas, om avräkning av utländsk skatt ska medges eller huruvida oriktig uppgift har lämnats eller inte (vilket har betydelse för om Skatteverket har rätt att ta ut skattetillägg).

Om du tecknar Skattebetalarnas Skatterättsskydd Privatperson kan du få hjälp av våra erfarna skattejurister vid en tvist med Skatteverket. Om våra jurister företräder dig i en skattetvist så upprättar de överklagandeskrifter, bevakar alla svarstider och står för all skriftväxling.

Du kan nyteckna Skattebetalarnas Skatterättsskydd Privatperson i ett år för endast 350 kr det första året (ordinarie pris 450 kronor/år). Skatterättsskyddet (liksom medlemskapet i Skattebetalarna) förlängs inte automatiskt. Medlemskap i Skattebetalarna behövs för att kunna teckna Skatterättsskyddet.

Skatterättsskydd Privatperson omfattar dig och din familj och gäller utan självrisk eller kostnadstak. Aktuella villkor hittar du här.

Har du frågor om Skatterättsskydd Privatperson? Läs våra sammanställda frågor och svar här. Eller kontakta Skattebetalarna vi e-post till info@skattebetalarna.se eller på telefonnummer 08-613 17 00 (helgfri måndag-torsdag 09.00-12.00).

Gör som 25% av Skattebetalarnas medlemmar och teckna Skatterättsskydd Privatperson du också!

Har du eget företag?

Skatterättsskydd Företag gäller både ditt företag, dig själv och din familj och kostar 750 kronor (exkl moms) det första året. Läs mer

Fågor och svar om Skatterättsskydd Privatperson

Här hittar du några vanliga frågor och svar om Skatterättsskydd Privatperson.

Läs frågor och svar

Fågor och svar om Skatterättsskydd Privatperson

Här hittar du några vanliga frågor och svar om Skatterättsskydd Privatperson.

Läs frågor och svar