Rabatter för dig som är företagsmedlem

Det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi dig som är företagsmedlem, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Extra bra rabatter på drivmedel under sommaren – företag

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Alla företagsmedlemmar med Preemkort via Skattebetalarna får hela 73 öre rabatt/liter på bensin och 1,10 kr/liter på diesel under perioden 1 juni – 31 augusti. Dessutom får du 20 procent på tvätt och bilvårdsprodukter.

Läs mer

Få hjälp att maximera din pension med Pensionex

Småföretagare och snart pensionär? Via Pensionex får du som medlem en kostnadsfri pensionsplanering och sedan 50% rabatt om du vill ha eller behöver mer hjälp. Du kan då planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta.

 

Läs mer

Behöver du hjälp att deklarera och göra årsredovisning för ditt aktiebolag enkelt och säkert? Genom ditt företagsmedlemskap får du 15% rabatt på Årsredovisning Online.

Läs mer

Rabatt hos Lavendla på familjerättsliga tjänster

Om du vill att en jurist ska upprätta ditt familjerättsliga dokument (t.ex. ett testamente eller äktenskapsförord) så kan familjerättsbyrån Lavendla assistera med detta. Som medlem hos Skattebetalarna har du rabatt på deras tjänster.

Läs mer

400 rabatter med Smart Senior ingår i medlemskapet

Genom ett samarbete med Smart Senior får du som är 55+, helt kostnadsfritt, Plusmedlemskap i Smart Senior och därmed tillgång till hundratals rabatter och förmåner hos många kända varumärken, värde 199 kr/år.

Läs mer

Stöd vårt arbete genom att bli företagsmedlem

Som företagsmedlem stödjer du vårt arbete för bättre skattevillkor för företagare och privatpersoner. Skattejuridisk rådgivning ingår i medlemskapet.