Medlemsrabatter för privatpersoner

Medlemsrabatter

Det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi dig som är medlem, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Genom att använda dig av förmånerna kan du enkelt tjäna in medlemsavgiften.

Drivmedelsrabatter hos Preem

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Som privatperson eller anställd hos företagsmedlem får alla med Preemkort via Skattebetalarna under perioden 1 maj till 31 juli 2023 hela 48 öre rabatt/liter på bensin och 70 öre/liter på diesel. Dessutom får du 20 procent på tvätt och bilvårdsprodukter.

Läs mer

Kostnadsfri pensionsplanering med Pensionex

Via Pensionex får du som medlem en kostnadsfri pensionsplanering. Du kan då planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta.

Läs mer

400 rabatter med Smart Senior ingår i medlemskapet

Genom ett samarbete med Smart Senior får du som är 55+, helt kostnadsfritt, ett PLUS-medlemskap i Smart Senior och därmed tillgång till hundratals rabatter, webbinarier med mera. Värde PLUS-medlemskapet 199 kr/år.

Läs mer

Rabatt hos Lavendla på familjerättsliga tjänster

Om du vill att en jurist ska upprätta ditt familjerättsliga dokument (t.ex. ett testamente eller äktenskapsförord) så kan familjerättsbyrån Lavendla assistera med detta. Som medlem hos Skattebetalarna har du rabatt på deras tjänster.

Läs mer

Medlemslån på SEB

Med SEB Medlemslån kan du låna från 20 000 upp till 350 000 kronor med låg ränta och inga avgifter.

Läs mer