Medlemsrabatter för privatpersoner

Medlemsrabatter

Det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi dig som är medlem, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Genom att använda dig av förmånerna kan du enkelt tjäna in medlemsavgiften.

Drivmedelsrabatter hos Preem

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Som privatperson eller anställd hos företagsmedlem får du 30 öre rabatt per liter bensin, 52 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med priserna på macken. Du får även rabatt med 20 öre/kg på fordonsgas.

Läs mer

Kostnadsfri pensionsplanering med Pensionex

Via Pensionex får du som medlem en kostnadsfri pensionsplanering. Du kan då planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta.

Läs mer

400 rabatter med Smart Senior ingår i medlemskapet

Genom ett samarbete med Smart Senior får du som är 55+, helt kostnadsfritt, medlemskap i Smart Senior och därmed tillgång till hundratals rabatter och förmåner hos många kända varumärken, värde 199 kr/år.

Läs mer

Rabatt hos Lavendla på familjerättsliga tjänster

Om du vill att en jurist ska upprätta ditt familjerättsliga dokument (t.ex. ett testamente eller äktenskapsförord) så kan familjerättsbyrån Lavendla assistera med detta. Som medlem hos Skattebetalarna har du rabatt på deras tjänster.

Läs mer

Medlemslån på SEB

Med SEB Medlemslån kan du låna från 20 000 upp till 350 000 kronor med låg ränta och inga avgifter.

Läs mer