Medlemsrabatter

Det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi dig som är medlem, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Genom att använda dig av förmånerna kan du enkelt tjäna in medlemsavgiften.

Drivmedelsrabatter hos Preem

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Som privatperson eller anställd hos företagsmedlem får alla med Preemkort via Skattebetalarna hela 30 öre rabatt/liter på bensin och 52 öre/liter på diesel. Dessutom får du 10 procent på tvätt och bilvårdsprodukter.

Läs mer

Få hjälp att maximera din pension med Pensionex

Via Pensionex får du som medlem en kostnadsfri pensionsplanering och 40% rabatt om du vill ha eller behöver mer hjälp. Du kan då planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta.

 

Läs mer

400 rabatter med Smart Senior ingår i medlemskapet

Genom ett samarbete med Smart Senior får du som är 55+, helt kostnadsfritt, ett PLUS-medlemskap i Smart Senior och därmed tillgång till hundratals rabatter, webbinarier med mera. Värde PLUS-medlemskapet 199 kr/år.

Läs mer

Rabatt hos Lavendla på familjerättsliga tjänster

Om du vill att en jurist ska upprätta ditt familjerättsliga dokument (t.ex. ett testamente eller äktenskapsförord) så kan familjerättsbyrån Lavendla assistera med detta. Som medlem hos Skattebetalarna har du rabatt på deras tjänster.

Läs mer