Medlemsrabatter

Det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi dig som är medlem, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Genom att använda dig av förmånerna kan du enkelt tjäna in medlemsavgiften.

Extra bra medlemsrabatt på drivmedel under sommaren – privatpersoner

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Under perioden 1 juni till 31 augusti 2024 får alla med Preemkort via Skattebetalarna hela 48 öre rabatt/liter på bensin och 70 öre/liter på diesel. Dessutom får du 20 procent på tvätt och bilvårdsprodukter.

Läs mer

Få hjälp att maximera din pension med Pensionex

Via Pensionex får du som medlem en kostnadsfri pensionsplanering och 50% rabatt om du vill ha eller behöver mer hjälp. Du kan då planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta.

 

Läs mer

400 rabatter med Smart Senior ingår i medlemskapet

Genom ett samarbete med Smart Senior får du som är 55+, helt kostnadsfritt, ett PLUS-medlemskap i Smart Senior och därmed tillgång till hundratals rabatter, webbinarier med mera. Värde PLUS-medlemskapet 199 kr/år.

Läs mer

Rabatt hos Lavendla på familjerättsliga tjänster

Om du vill att en jurist ska upprätta ditt familjerättsliga dokument (t.ex. ett testamente eller äktenskapsförord) så kan familjerättsbyrån Lavendla assistera med detta. Som medlem hos Skattebetalarna har du rabatt på deras tjänster.

Läs mer