Skattebetalarnas Vänner – ett utmärkt sätt att engagera sig lite extra!

I över 100 år har Skattebetalarna arbetat för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengarna. Vi påverkar debatten och besluten och har vid flera tillfällen – historiskt och i närtid – vunnit viktiga segrar. Det är vi mycket stolta över och framgångarna hade inte varit möjliga utan stödet från våra trogna medlemmar.

Vi lever som vi lär och tar enbart emot frivilliga bidrag. Viktigast är naturligtvis det generösa stöd som alla medlemmar betalar genom medlemsavgifter. Men vi får ofta frågor om hur man som medlem kan bidra lite extra till vår verksamhet. Därför har vi nu tagit initiativ till Skattebetalarnas Vänner, ett sätt att  med hjälp av gåvor genom arv, bidrag och insamlingar möjliggöra för oss att göra ännu mer.

Sverige står inför stora utmaningar. Trygghet och säkerhet måste prioriteras samtidigt som ingen utveckling är möjlig utan tillväxt, arbete och företagande. Något som hindras av höga skatter och offentligt slöseri.

Genom Skattebetalarnas Vänner hjälper du oss att höras ännu bättre i debatten, avslöja fler slöserier och nå fler politiker och beslutsfattare. Det är ett stöd som gör stor skillnad.

Vi tar tacksamt emot alla gåvor, stora som små. Alla gåvor och bidrag går oavkortat till vårt arbete mot slöseri och höga och orättvisa skatter.

Du som donerar 500 kronor eller mer får en pin att fästa på kavajen, jackan eller rocken, som ett extra tack för ditt bidrag.

Välkommen som en av Skattebetalarnas Vänner!

Skänk din gåva via Swish genom att följa instruktionerna nedan eller sätt in valfritt belopp direkt till Skattebetalarnas bankgiro 565-8133. Märk insättningen med ”Gåva”.

Gör så här för att betala in till Skattebetalarnas Vänner:

  • Öppna Swish-appen och scanna QR-koden eller skriv in Swishnummer 123 608 72 66.
  • Skriv ”Gåva” och din adress som meddelande.

Så snart vi har registrerat din gåva skickar vi mer information och din pin.