Autogiro

Betala enkelt med autogiro

Med autogiro kan du sköta betalningarna av ditt medlemskap och Skatterättsskydd på ett enkelt och bekymmersfritt sätt. I stället för att betala årsavgiften för ditt medlemskap eller Skatterättsskydd dras ett mindre belopp varje månad. Med autogiro dras betalningen automatiskt på rätt dag och du behöver inte godkänna något, utan bara se till att du har pengar på kontot.

Så här gör du för att betala med Autogiro

För att komma igång med att betala via autogiro måste du lämna ditt medgivande till oss på Skattebetalarna att betalningen får dras från ditt konto. Klicka på länken nedan och godkänn medgivandet med Mobilt BankID.

Om du inte har Mobilt BankID kan du beställa det här. Vill du hellre skicka in ditt medgivande på papper kan du ladda ner och fylla i blanketten Autogiroblankett eller kontakta oss enligt nedan så skickar vi den med posten.

När medgivandet är inskickat kommer det att registreras hos oss och efter några bankdagar är det klart.

Observera att om du har ett pågående betalt medlemskap eller Skatterättsskydd börjar din månadsavgift att dras först när den betalda perioden är slut.

Autogirobelopp per månad:

Ordinarie medlemskap 32 kr (ordinarie pris 390 kr/år)
Familjemedlemskap 40 kr (ordinarie pris 490 kr/år)
Ungdomsmedlemskap 8 kr (ordinarie pris 100 kr/år)
Skatterättsskydd privatperson 29 kr (ordinarie pris 450 kr/år)  OBS! Du sparar 100 kr genom att betala Skatterättsskydd Privatperson via autogiro.

Har du frågor?

Kontakta oss via e-post på info@skattebetalarna.se eller ring 08-613 17 00.

Läs mer om våra medlemskap och vilka förmåner som ingår här.

Läs mer om Skatterättsskydd här.