Se fler nyheter

okt 30, 2018


Nyheter

Vill du minska slöseriet med våra gemensamma skattepengar?

Då ska du gå med i Skattebetalarna.

Skattebetalarna är den enda organisationen i Sverige som kämpar mot slöseriet med skattepengar och låga och rättvisa skatter. Vi granskar de offentliga utgifterna, ställer politiker till svars och uppmärksamma slöseri med skattepengar i stort och smått. Ett medlemskap i Skattebetalarna är ett enkelt sätt att se till att våra gemensamma resurser används på rätt sätt.

Hittills i år har vi publicerat eller omnämnts i närmare tusen debatt- och nyhetsartiklar i media över hela landet. Vi har varit intervjuade i såväl TV som radio och debatterat skatter med alltifrån ministrar till riksdags- och lokalpolitiker. Vi har publicerat elva gedigna rapporter som fått stor spridning och vid ett flertal tillfällen refererats till av riksdagsledamöter, journalister och andra debattörer. Våra inlägg i sociala medier har nått flera miljoner människor. Under mandatperioden har vi varit med om att stoppa såväl exitskatten som bankskatten och fått samtliga partier att ställa sig bakom sänkt skatt för pensionärer. Kanske är det inte så konstigt att vi veckan innan valet utsågs vi till Veckans tyngsta opinionsbildare av tidningen Dagens Opinion.

Men vi behöver din hjälp! Ju fler vi är desto starkare blir vår röst. För bara 195 kronor kan du bli medlem i Sveriges största folkrörelse mot slöseri och säkerställa att vi kan fortsätta vårt viktiga arbete med att granska det offentliga. Förutom opinionsbildning får du även en rad andra förmåner som medlem. Du blir enklast medlem genom att swisha 195 kronor till 123 115 94 25 (glöm inte att ange ditt personnummer i meddelanderutan) eller klicka här. Varmt välkommen! 

 

Var med och påverka - bli medlem

Just nu kan du bli medlem i 12 månader för endast 195 kronor. Swisha 195 kronor till 123 115 94 25 och ange ditt personnummer i meddelanderutan eller klicka vidare för att bli medlem.

Bli medlem