Kostnadsfri pensionsplanering med Pensionex

Kostnadsfri pensionsplanering med Pensionex

Som medlem i Skattebetalarna bidrar du till en sundare samhällsdebatt i frågor som rör skatter och offentligt slöseri. Men att vara medlem i Skattebetalarna ska också löna sig för dig som privatperson. Därför är vi glada att kunna erbjuda våra medlemmar en kostnadsfri pensionsplanering. Något som många medlemmar efterfrågat.

Genom ett nytt samarbete med Pensionex får du som betalande medlem i Skattebetalarna nu möjlighet att få en kostnadsfri pensionsplanering.

Genom att göra en pensionsplanering kan du planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta. Du kanske vill gå tidigare än vid 66 år (gäller från årsskiftet 2019) eller fortsätta arbeta fram till 69 eller 70 år?

Det enskilt viktigaste när man vill skattemaximera sin pension, ha rätt efterlevandeskydd, rätt risknivå på kapitalet samt minimera kostnaderna på sina investeringar är att i förväg få en översikt på vad man samlat på sig i kapital samt planera för hur pensionerna skall tas ut. Du kanske också har funderingar på att flytta utomlands!?

Med ett kostnadsfritt uppföljningssamtal får man insikt om vilken/vilka man ska ta ut först, vid vilken ålder samt själv sätta villkoren för varje enskild pension och under hur lång tid skall den betalas ut.

Vissa har inte tid, andra saknar intresse eller kunskap. Oavsett anledning hjälper Pensionex dig att ta kontroll över ditt pensionskapital på ett smart sätt, så att utfallande belopp anpassas efter eget önskemål vad gäller kapitalets storlek och tid.

Det går inte att göra några ändringar när pensionerna väl börjar betalas ut och detta gäller alla pensioner utöver den allmänna pensionen.

Läs mer om den kostnadsfria pensionsplaneringen på Pensionex hemsida. http://www.pensionex.se

Erbjudandet gäller bara för dig som är medlem i Skattebetalarna. För att utnyttja erbjudandet om kostnadsfri pensionsplanering behöver du, i steg 3, när du startat din utredning genom att trycka på knappen ”Kom igång nu”, ange ditt medlemsnummer som kampanjkod när du fyller i dina uppgifter på deras hemsida.