Rabatter för medlemmar

Vi vill att det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi våra medlemmar, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Omnipoint – trygghetslösningar för hemmet

Skattebetalarna har tecknat avtal med Omnipoint som är leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet. Här kan du få hjälp med larm med väktarutryckning, videoövervakning, styrning av belysning & elektronik, digitala lås samt energisparande och automatiskt reglerande termostater med mera. 

Medlemsrabatt på drivmedel hos Preem

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Som privatperson eller anställd hos företagsmedlem får du 30 öre rabatt per liter bensin, 50 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med priserna på macken. Som företagsmedlem får du 55 öre rabatt på bensin per liter, 90 öre per liter diesel och 55 öre för etanol jämfört med listpriserna. Samtliga medlemmar får även rabatt med 20 öre/kg på fordonsgas.

Medlemsförmån för dig som är 55+

Genom ett samarbete med företaget Smart Senior får du som är 55 år och äldre, helt kostnadsfritt, tillgång till hundratals rabatter och förmåner hos många kända varumärken. På baksidan av ditt medlemskort från oss finns Smart Seniorkortet men för att få inloggningsuppgifter och för att ta del av samtliga rabatter måste du aktivera ditt kort hos Smart Senior. Det tar bara ett par minuter.

Kostnadsfri pensionsplanering med Pensionex

Genom ett samarbete med Pensionex får du som betalande medlem i Skattebetalarna nu möjlighet att få en kostnadsfri pensionsplanering. Genom att göra en pensionsplanering kan du planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta. Pensionex hjälper dig att ta kontroll över ditt pensionskapital på ett smart sätt, så att utfallande belopp anpassas efter eget önskemål vad gäller kapitalets storlek och tid.

Medlemslån på SEB

Med SEB Medlemslån kan du låna från 20 000 upp till 350 000 kronor med låg ränta och inga avgifter.

 

Rabatt på årsredovisning och deklaration

Behöver du hjälp att deklarera och göra årsredovisning för ditt företag? Genom ditt företagsmedlemskap får du rabatt på Årsredovisning Online.

Var med och påverka - bli medlem!

Just nu kan du bli medlem i 12 månader för endast 195 kronor som privatperson och 390 som företagare. Swisha 195/390 kronor till 123 115 94 25 och ange ditt personnummer/organisationsnummer i meddelanderutan eller klicka vidare för att bli medlem.

Bli medlem