Rabatter för medlemmar

Vi vill att det ska löna sig att vara medlem hos Skattebetalarna. Därför erbjuder vi våra medlemmar, förutom våra egna tjänster och produkter, även olika rabatter i samarbete med externa partners.

Medlemsrabatt på drivmedel hos Preem

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Som företagsmedlem får du 55 öre rabatt på bensin per liter, 90 öre per liter diesel och 55 öre för etanol jämfört med listpriserna. Som privatmedlem eller anställd hos företagsmedlem får du 30 öre rabatt per liter bensin, 50 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med stolppriserna. Samtliga medlemmar får även rabatt med 20 öre/kg på fordonsgas.

Medlemsförmån till dig som är över 55 år

Genom ett samarbete med företaget Smart Senior får du som är 55 år och äldre, helt kostnadsfritt, tillgång till hundratals rabatter och förmåner hos många kända varumärken. På baksidan av ditt medlemskort från oss finns Smart Seniorkortet men för att få inloggningsuppgifter och för att ta del av samtliga rabatter måste du aktivera ditt kort hos Smart Senior. Det tar bara ett par minuter.

Kostnadsfri pensionsplanering med Pensionex

Genom ett samarbete med Pensionex får du som betalande medlem i Skattebetalarna nu möjlighet att få en kostnadsfri pensionsplanering. Genom att göra en pensionsplanering kan du planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta. Pensionex hjälper dig att ta kontroll över ditt pensionskapital på ett smart sätt, så att utfallande belopp anpassas efter eget önskemål vad gäller kapitalets storlek och tid.

Medlemslån på SEB

Med SEB Medlemslån kan du låna från 20 000 upp till 350 000 kronor med låg ränta och inga avgifter.

 

Rabatt på årsredovisning och deklaration

Det ska löna sig att vara medlem i Skattebetalarna. Därför utökar vi nu vårt erbjudande till våra företagsmedlemmar med ett nytt samarbete som underlättar för företag att deklarera och göra årsredovisning.

Var med och påverka - bli medlem

Just nu kan du bli medlem i 12 månader för endast 195 kronor. Swisha 195 kronor till 123 115 94 25 och ange ditt personnummer i meddelanderutan eller klicka vidare för att bli medlem.

Bli medlem