Bra medlemsrabatt på drivmedel – privatpersoner

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden. 30 öre rabatt på bensin per liter, 52 öre per liter diesel och 30 öre för etanol jämfört med stolppriserna* – exklusivt för Skattebetalarnas medlemmar. Dessutom ges 10 procent rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter. Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

Ansökan

För att ansöka om medlemsrabatten behöver du skicka in din ansökan till oss på Skattebetalarna. Ladda ner dokumentet ”Ansökan Preem företagskort för privatmedlemmar”. Fyll i blanketten, underteckna den samt de särskilda villkoren och posta båda sidorna till oss. Adressen hittar du på blanketten. Du kan också scanna in de undertecknade sidorna och mejla till info@skattebetalarna.se. Preems allmänna villkor hittar du i ett separat dokument nedan.

Medlemskap i Skattebetalarna krävs

Observera att du behöver ha ett giltigt medlemskap i Skattebetalarna när ansöker om medlemsrabatten. Eftersom Skattebetalarna i detta samarbete med Preem tar en viss kreditrisk gör vi en så kallad mikro-personupplysning på alla som skickar in en ansökan. Inköpsgränserna är 3 000 kr/dag, 7 000 kr/vecka och 9 000 kr/månad.

Faktura

Du som har ett Preemkort via Skattebetalarna kan få din faktura via mejl eller som e-faktura. Skriv till kundservice@preem.se och ange ditt kortnummer eller ett tidigare fakturanummer i mejlet.

*) Rabatten gäller det pris som skyltas på bensinstationen.

Läs Preems allmänna villkor

Information om behandling av personuppgifter hos Preem