Sommarrabatter hos Preem

Extra bra medlemsrabatt på drivmedel under sommaren – privatpersoner

Under perioden 1 maj till 31 juli 2023 får alla med Preemkort via Skattebetalarna hela 48 öre rabatt/liter på bensin och 70 öre/liter på diesel. Dessutom får du 20 procent på tvätt och bilvårdsprodukter.

Efter den 31 juli gäller ordinarie rabatt 30 öre/liter på bensin och 52 öre/liter på diesel.

Detta är ett erbjudande som är exklusivt för Skattebetalarnas medlemmar. Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

Ansökan

För att ansöka om medlemsrabatten behöver du skicka in din ansökan till oss på Skattebetalarna. Ladda ner dokumentet ”Ansökan Preem företagskort för privatmedlemmar”. Fyll i blanketten, underteckna den samt de särskilda villkoren och posta båda sidorna till oss. Adressen hittar du på blanketten. Du kan också scanna in de undertecknade sidorna och mejla till info@skattebetalarna.se. Preems allmänna villkor hittar du i ett separat dokument nedan.

Medlemskap i Skattebetalarna krävs

Observera att du behöver ha ett giltigt medlemskap i Skattebetalarna när du ansöker om medlemsrabatten. Eftersom Skattebetalarna i detta samarbete med Preem tar en viss kreditrisk gör vi en så kallad mikro-personupplysning på alla som skickar in en ansökan. Inköpsgränserna är 3 000 kr/dag, 7 000 kr/vecka och 9 000 kr/månad.

Faktura

Du som har ett Preemkort via Skattebetalarna kan få din faktura via mejl eller som e-faktura. Skriv till kundservice@preem.se och ange ditt kortnummer eller ett tidigare fakturanummer i mejlet.

*) Rabatten gäller det pris som skyltas på bensinstationen.

Läs Preems allmänna villkor

Information om behandling av personuppgifter hos Preem