Drivmedelsrabatter på Preem – företag

Bra medlemsrabatt på drivmedel – företag

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden. 55 öre rabatt på bensin per liter, 92 öre per liter diesel och 55 öre för etanol jämfört med listpriset – bara för Skattebetalarnas företagsmedlemmar.

För anställda hos företagsmedlemmar är rabatten 30 öre per liter bensin, 52 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med stolppriset*. Dessutom ges 10 procent rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter. Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

Ansök om Preem-kort för dig och din personal

För att ansöka om Preem företagskort för ditt företag, ladda bara ner ansökningsblanketten, fyll i och skicka in till Preem.

För att ansöka om Preem företagskort till din personal, ladda ner ansökan, fyll i och skicka in. Adressen till Preem hittar du på blanketten.
I det här dokumentet kan du läsa mer om företagskort för din personal.

Observera att du behöver ha ett giltigt företagsmedlemskap i Skattebetalarna när ansöker om Preem företagskort för dig och/eller din personal.

*) Rabatten gäller det pris som skyltas på bensinstationen.

Läs Preems allmänna villkor

Information om behandling av personuppgifter hos Preem