Ditt medlemskap behövs

Som medlem i Skattebetalarna stödjer du vårt arbete för lägre skatter och mot slöseri med skattepengar. Vi tar debatten mot dem som vill höja din skatt. Vi tar fram fakta och konkreta förslag. Vi driver kampanjer och uppvaktar beslutsfattare. Och så avslöjar vi genom Slöseriombudsmannen slöseri med skattepengar på alla nivåer.

Personuppgiftslagen

Skattebetalarna behandlar dina personuppgifter

Skattebetalarna behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (1998:204). Lagen syftar till att skydda privatpersoner mot kränkningar av deras personliga integritet. Genom att fylla i dina personuppgifter (t ex namn och e-postadress) så samtycker du till att Skattebetalarna behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår beskrivning nedan. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss.

Skattebetalarnas Förening (org nr 802003-0246) är ansvarigt för behandlingen av de uppgifter om dig själv som du lämnar till oss. Vi använder din e-postadress och andra personuppgifter till att upprätthålla en god service eller för att ge dig information om vår verksamhet. Målet är att du ska kunna ta del av information och aktiviteter som du tycker är relevant.

Personuppgifter kan t ex vara namn och kontaktuppgifter, vad du interagerar med på denna webbsida, vilka samhällsfrågor du intresserar dig av samt andra uppgifter du själv väljer att lämna om dina levnadsförhållanden. Observera att inga inkomstuppgifter (t ex för räknesnurror vad gäller skatt) du lämnar sparas hos oss.

Du har när som helst rätt att se vilka uppgifter vi har registrerade om dig. Om uppgifterna visar sig felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att dessa rättas eller raderas. Ansökan eller begäran om rättelse skickas till info@skattebetalarna.se eller per brev till adress nedan. Du kan också avanmäla dig från nyhetsbrev.

Vill du ha ytterligare information om vår behandling av dina personuppgifter ber vi dig kontakta oss.

Skattebetalarnas Förening (Box 3319, 103 66 Stockholm, org nr 802003-0246) tel. 08-613 17 00) är personuppgiftsansvarig enligt PuL för denna behandling av personuppgifter. Kontaktperson: Erik Wiger.

Jag vill bli företagsmedlem

Vi behöver dig som medlem för att kunna driva skattefrågorna. Dessutom lönar det sig att vara företagsmedlem i Skattebetalarna. Förutom 55 öre rabatt på bensin och 90 öre för diesel genom vårt avtal med Preem, får du hjälp av våra duktiga skatterådgivare. De är erfarna jurister som är experter på skatterätt gällande dina frågor om bland annat aktie- och handelsbolag, deklaration och avdrag. Dessutom kan du ta hjälp för dina privata frågor inom områdena:

• Lön och pension
• Fastigheter
• Värdepapper och försäkringar
• Arbetsresor och tjänsteresor
• Tillfälligt boende, dubbel bosättning eller utlandsflytt

Prova oss – ett företagsmedlemskap kostar 399:- 

Du kan även teckna ett Skatterättsskydd för företag som ger dig juridisk hjälp vid en skattetvist med Skatteverket.  Obs! Gäller även din familj. Mejla oss på info@skattebetalarna.se för att teckna.

För att bli medlem fyller du antingen i medlemsansökan till höger eller swishar pengarna. 

Alla dina förmåner som företagsmedlem ser du nedan.

Swisha för att bli medlem – direkt i mobilen
123 115 94 25

Glöm inte att ange ditt organisationsnummer i meddelanderutan.

Autogiro

Am rero coritat dolum con ex et dolenim invellu ptatur sintia doloristrum utatur? Qui alit, aceratur, comnimusam rest as dem voleseq uatatur aboreicate ipsa

Företagsnamn*
Kontaktperson*
Organisationsnummer*
E-post*
Telefonnummer
Gatuadress*
Postnummer*
Ort*
Jag samtycker till att Företaget registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy

Förmåner som företagsmedlem

Skattebetalarna erbjuder två olika typer av medlemskap, Premium och Light. I Lightmedlemskap ingår följande förmåner:

  • Tidningen Sunt Förnuft som är Sveriges största tidning om skatter, hur våra skattepengar används och privatekonomi. Kommer ut fyra gånger per år.

  • Förmånliga rabatter på drivmedel, sak-, privatsvårds- och intäktsförsäkring samt deklaration och årsredovisning.

  • Elektroniskt nyhetsbrev med nyttiga skattetips och aktuella skattefrågor.

  • Möjlighet att teckna Skatterättsskydd som ger dig tillgång till en erfaren skattejurist om du hamnar i en tvist med Skatteverket. Då utgår inga extra avgifter och det finns inget kostnadstak för processen.

  • Objektiv granskning av slöseri med skattepengar och aktiv opinionsbildning för lägre skatter.

  • I medlemskapet ingår alla ovan förmåner, inklusive juridisk rådgivning:

     

    Kostnadsfri juridisk rådgivning inom skatterätt och grundläggande ekonomisk familjerätt. Undrar du över moms, traktamente, fastighetsskatt eller behöver tips och råd i samband med din deklaration? Eller om skillnader mellan olika bolagsformer? Mejla eller ring våra skattejurister.

Allt detta för endast 399 kronor det första året. Det lönar sig att bli medlem i Skattebetalarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Här samlar vi det senaste i skattedebatten, vårt arbete och mediagenomslag. Du får engagerande debattartiklar, nyheter och de senaste granskningarna från vår Slöseriombudsman. Varje nummer innehåller även ett nytt tips från våra skattejurister.

Privatperson
Företagare
Jag samtycker till att Skattebetalarna registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Läs nyhetsbreven