Välkommen till Skattebetalarna

Som medlem i Skattebetalarna stödjer du vårt arbete för lägre skatter och mot slöseri med skattepengar. Vi tar debatten mot dem som vill höja din skatt. Vi tar fram fakta och konkreta förslag. Vi driver kampanjer och uppvaktar beslutsfattare. Och så avslöjar vi genom Slöseriombudsmannen slöseri med skattepengar på alla nivåer.

Personuppgiftslagen

Skattebetalarna behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (1998:204). Lagen syftar till att skydda privatpersoner mot kränkningar av deras personliga integritet. Genom att fylla i dina personuppgifter (t ex namn och e-postadress) så samtycker du till att Skattebetalarna behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår beskrivning nedan. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss.

Skattebetalarnas Förening (org nr 802003-0246) är ansvarigt för behandlingen av de uppgifter om dig själv som du lämnar till oss. Vi använder din e-postadress och andra personuppgifter till att upprätthålla en god service eller för att ge dig information om vår verksamhet. Målet är att du ska kunna ta del av information och aktiviteter som du tycker är relevant.

Personuppgifter kan t ex vara namn och kontaktuppgifter, vad du interagerar med på denna webbsida, vilka samhällsfrågor du intresserar dig av samt andra uppgifter du själv väljer att lämna om dina levnadsförhållanden. Observera att inga inkomstuppgifter (t ex för räknesnurror vad gäller skatt) du lämnar sparas hos oss.

Du har när som helst rätt att se vilka uppgifter vi har registrerade om dig. Om uppgifterna visar sig felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att dessa rättas eller raderas. Ansökan eller begäran om rättelse skickas till info@skattebetalarna.se eller per brev till adress nedan. Du kan också avanmäla dig från nyhetsbrev.

Vill du ha ytterligare information om vår behandling av dina personuppgifter ber vi dig kontakta oss.

Skattebetalarnas Förening (Box 3319, 103 66 Stockholm, org nr 802003-0246) tel. 08-613 17 00) är personuppgiftsansvarig enligt PuL för denna behandling av personuppgifter. Kontaktperson: Erik Wiger.

Ja tack! Jag vill bli medlem

Just nu blir du medlem för endast 195 kronor. Som student under 30 år betalar du 100 kronor.

Medlemskapet gäller i 12 månader. Fyll i formuläret till höger så skickar vi inbetalningskort med posten. Det går också bra att swisha direkt.

Swisha för att bli medlem – direkt i mobilen
123 115 94 25

Glöm inte att ange ditt personnummer i meddelanderutan!

Autogiro

Am rero coritat dolum con ex et dolenim invellu ptatur sintia doloristrum utatur? Qui alit, aceratur, comnimusam rest as dem voleseq uatatur aboreicate ipsa

Förnamn*
Efternamn*
E-postadress*
Gatuadress*
Postnummer*
Postadress*
Födelseår*

Jag samtycker till att föreningen/Skattebetalarnas Förening registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy

Förmåner som privatperson

  • Objektiv granskning av slöseri med skattepengar och aktiv opinionsbildning för lägre skatter.

  • Tidningen Sunt Förnuft som innehåller konkreta privatekonomiska tips och som går på djupet om skatter och hur våra skattepengar används. Kommer ut 4 gånger per år.

  • Fri juridisk rådgivning inom skatte- och familjerätt.

  • Förmånliga rabatter på exempelvis drivmedel, el till inköpspris, sak- och privatvårdsförsäkringar.

  • Rabattkortet Smart Senior (för dig över 55 år).

  • Elektroniskt nyhetsbrev med nyttiga tips och aktuella skattefrågor.

Allt detta för endast 195 kronor för det första årets medlemskap (därefter 390 kr/år).
Det lönar sig att bli medlem i Skattebetalarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Här samlar vi det senaste i skattedebatten, vårt arbete och mediagenomslag. Du får engagerande debattartiklar, nyheter och de senaste granskningarna från vår Slöseriombudsman. Varje nummer innehåller även ett nytt tips från våra skattejurister.

Privatperson
Företagare
Jag samtycker till att Skattebetalarna registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Läs nyhetsbreven