Medlemsrabatt på drivmedel hos Preem

Som medlem i Skattebetalarna tankar du grönt med exklusiv rabatt!

Medlemsrabatt på drivmedel för privatmedlemmar

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden. 30 öre rabatt på bensin per liter, 50 öre per liter diesel och 30 öre för etanol jämfört med stolppriserna – exklusivt för Skattebetalarnas medlemmar. Dessutom ges 10 procent rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter. Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

För att ansöka om Preem företagskort behöver du som privatperson skicka in din ansökan till oss på Skattebetalarna. Ladda ner dokumentet ”Ansökan Preem företagskort för privatmedlemmar” som du hittar till höger. Den första sidan är en blankett med ansökan till Preem. Den andra är ett avtal med Skattebetalarnas Förening om så kallade särskilda villkor, för att du som privatperson ska kunna få ett Preem företagskort trots att du inte är företagare. Fyll i blanketten, underteckna den samt de särskilda villkoren och posta båda sidorna till oss. Adressen hittar du på blanketten. Preems allmänna villkor hittar du i ett separat dokument till höger. Observera att e-faktura och autogiro är inte tillgängligt för privatpersoner.

Observera att du behöver ha ett giltigt medlemskap när ansöker om Preem företagskort för privatmedlemmar. Eftersom Skattebetalarna i detta samarbete med Preem tar en viss kreditrisk gör vi en så kallad mikro-personupplysning på alla som skickar in en ansökan.

 

Preem företagskort för företagsmedlemmar

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden. 55 öre rabatt på bensin per liter, 90 öre per liter diesel och 55 öre för etanol jämfört med listpriset – bara för Skattebetalarnas företagsmedlemmar. För anställda hos företagsmedlemmar är rabatten 30 öre per liter bensin, 50 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med stolppriset. Dessutom ges 10 procent rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter. Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

För att ansöka om Preem företagskort för ditt företag, ladda bara ner ansökningsblanketten ”Ansökan Preem företagskort för företagsmedlemmar” till höger, fyll i och skicka in till Preem. För att ansöka om Preem företagskort till din personal, ladda ner ”Ansökan Preem företagskort till personal”, fyll i och skicka in. Adressen till Preem hittar du på blanketten. I dokumentet ”Information om Preem företagskort till personal” kan du läsa mer om företagskort för din personal.