Skattebetalarna erbjuder prisvärda och kvalitativa medlemsförsäkringar

Ett medlemskap i Skattebetalarna ger dig många bra förmåner. En av dem är prisvärda försäkringar.

Vi på Skattebetalarna erbjuder prisvärda och konkurrenskraftiga försäkringar speciellt anpassade för vår medlemsgrupp som består av medvetna, kunniga och engagerade personer. Du som är företagare kan teckna både de privata försäkringarna och företagarförsäkringarna.

Vår ambition är att erbjuda både traditionella bil-, hem-, sak- och personförsäkringar OCH vara nytänkande och moderna genom att utveckla nya försäkringar. Till exempel kan du teckna en utökad reseförsäkring (Res+), en Cancervårdsförsäkring eller en Tandvårdsförsäkring hos oss.

Läs mer om våra försäkringar som är framtagna av Försäkringsutveckling Sverige AB, FUAB, i samarbete med försäkringsmarknaden.

Som ny medlem får du gratis Olycksfall Privatvårdsförsäkring

Som ny medlem hos Skattebetalarna erbjuds du en Olycksfall Privatvårdsförsäkring utan kostnad i två månader. Erbjudandet är frivilligt och gäller från det datum som omnämns i försäkringsbeskedet. Vill du behålla ditt försäkringsskydd efter den betalningsfria perioden betalar du premien enligt bifogad avi. Väljer du att inte betala premien avslutas försäkringen per automatik och försäkringen kommer att annulleras från startdagen av erbjudandet. En påminnelse kommer att skickas till dig innan vi genomför annullationen.

Som ny medlem får du 50% rabatt på en villa-, hem- eller bilförsäkring

Som ny medlem får du välja en hem-, villa- eller bilförsäkring med 50% rabatt på årspremien under första året.

Samla dina försäkringar hos oss och få minst 15% rabatt

Att samla försäkringarna hos oss är ett enkelt sätt att sänka dina premiekostnader. Dessutom är det enkelt och ger en bra överblick över både försäkringsskydd och kostnader när allt är samlat på ett ställe. Samla två eller flera sak- eller personförsäkringar hos Skattebetalarna Försäkring så får du samlingsrabatten på 15 procent. Det enda villkoret utöver medlemskapet är att en av försäkringarna är en villa- eller hemförsäkring.

Kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss för kostnadsfri försäkringsrådgivning. Vi berättar om hur just du kan spara pengar på dina försäkringar med din medlemsförmån. Telefon 08-52005679. Öppet helgfri måndag-fredag 08:30-16:30.

Bli medlem och teckna våra försäkringar

Genom att bli medlem i Skattebetalarna kan du teckna våra försäkringar. Medlemskapet kostar 395 kronor det första året. Därefter 495 kronor per år. Medlemskapet gäller i 12 månader, betalas årsvis och förlängs inte automatiskt.  Företagsmedlemskapet gäller för ditt företag, dig och din familj och kostar 499 kronor det första året. Därefter 999 kronor per år.