Nyheter för dig som är medlem i Skattebetalarna

Sommartider på Skattebetalarna

Skattebetalarnas kansli har sommarstängt från och med den 8 juli och öppnar igen måndag den 29 juli. Ärenden som kommer in via e-post under sommarperioden hanteras först från och med vecka 31. Du hittar svar på de vanligaste frågorna här på vår webb under rubriken Medlemskap och förmåner.

Skattebetalarnas juristrådgivning har sommarstängt från och med den 1 juli och öppnar igen tisdag den 6 augusti. Juristmejl som inkommer under sommarperioden hanteras först från och med vecka 32.

Vi på Skattebetalarna önskar dig en fin sommar!

 

2019-06-12

Du har väl inte missat att vi erbjuder gratis juridiska mallar för framtidsfullmakt och andra familjejuridiska dokument? Beställ mallarna genom att skicka ett mejl till info@skattebetalarna.se och ange ditt medlemsnummer.

 

2019-04-02

Genom ett nytt samarbete med Pensionex får du som betalande medlem i Skattebetalarna nu möjlighet att få en kostnadsfri pensionsplanering. Genom att göra en pensionsplanering kan du planera ditt pensionsuttag i förväg för att maximera din pension den dagen det blir dags att sluta arbeta. Pensionex hjälper dig att ta kontroll över ditt pensionskapital på ett smart sätt, så att utfallande belopp anpassas efter eget önskemål vad gäller kapitalets storlek och tid. Läs mer under Medlemsrabatter.

 

2019-03-15

Mellan 15 mars – 15 maj har vi utökade öppettider för juristrådgivning per telefon: helgfri måndag – torsdag kl. 09.00 – 12.00. Tel nr 08-613 17 80. Under den perioden har vi inte möjlighet att besvara allmänna skatte- och familjerättsliga frågor via e-post. Vi ber dig därför att istället kontakta oss med sådana frågor per telefon på ovan angivna tider.

E-post som har att göra med skatterättsskyddsärenden hanterar vi förstås precis som vanligt även under denna period.

 

2019-01-15

Önskar du hellre få Sunt Förnuft digitalt som pdf till din mejl? Skicka i så fall ett meddelande till oss på info@skattebetalarna.se.

 

2018-08-16

Smart Senior informerar om att deras samarbete med Swebus tyvärr upphör i slutet av augusti. Anledningen är att Swebus går ihop med Flixbus. Smart Senior har kontakt med Flixbus och andra bussarrangörer för att hitta ett lika attraktivt erbjudande som Swebus tidigare haft för Smart Seniors medlemmar. Informationen finns även på Smart Seniors webbplats här. 

 

2018-05-24

Alla medlemmar ska känna sig trygga när de anförtror Skattebetalarna sina personuppgifter. Skattebetalarna följer lagar för att skydda den personliga integriteten samt interna regler för den praktiska hanteringen.

Den 25 maj träder EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) i kraft. GDPR innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter och ersätter personuppgiftslagen (PuL). Vi har därför uppdaterat vår policy för behandling av personuppgifter. Du hittar den i sin helhet här.

Skattebetalarnas Förening, org. nr 802003- 0246, med adress Sveavägen 66, 103 66 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter.

Var med och påverka - bli medlem

Just nu kan du bli medlem i 12 månader för endast 195 kronor. Swisha 195 kronor till 123 115 94 25 och ange ditt personnummer i meddelanderutan eller klicka vidare för att bli medlem.

Bli medlem