Sommarrabatter hos Preem – företag

Extra bra rabatter på drivmedel under sommaren – företag

Under perioden 1 maj till 31 juli 2023 får alla företagsmedlemmar med Preemkort via Skattebetalarna hela 73 öre rabatt/liter på bensin och 1,10 kr/liter på diesel. Dessutom får du 20 procent på tvätt och bilvårdsprodukter.

Efter den 31 juli gäller ordinarie rabatt 55 öre/liter på bensin och 92 öre/liter på diesel.

Detta är ett erbjudande som är exklusivt för Skattebetalarnas företagsmedlemmar och gäller Preems listpriser.

För anställda hos företagsmedlemmar är den unika sommarrabatten 48 öre per liter bensin, 70 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med stolppriset*. Dessutom ges 20 procent rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter. Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

Ansök om Preem-kort för dig och din personal

För att ansöka om Preem företagskort för ditt företag, ladda bara ner ansökningsblanketten, fyll i och skicka in till Preem.

För att ansöka om Preem företagskort till din personal, ladda ner ansökan, fyll i och skicka in. Adressen till Preem hittar du på blanketten.
I det här dokumentet kan du läsa mer om företagskort för din personal.

Observera att du behöver ha ett giltigt företagsmedlemskap i Skattebetalarna när ansöker om Preem företagskort för dig och/eller din personal.

*) Rabatten gäller det pris som skyltas på bensinstationen.

Läs Preems allmänna villkor

Information om behandling av personuppgifter hos Preem