Försäkringar

Till våra medlemmar har vi specialerbjudanden inom Intäkts-, Privatvårds-, Sak- och olycksfallsförsäkringar. Alla medlemmar i Skattebetalarnas Förening har tillgång till fri försäkringsrådgivning hos Skattebetalarnas Medlemsförsäkring.

Sak- och olycksfallsförsäkring

Vi erbjuder våra medlemmar förmånliga och trygga försäkringar för till exempel fordon, hem och villa, båt och olycksfall. I vår populära hemförsäkring ingår hela 90 dagars reseförsäkring inom EU/ESS. Alla medlemmar i Skattebetalarnas Förening har tillgång till fri försäkringsrådgivning hos oss på Skattebetalarnas Sak- och olycksfallsförsäkring.

Läs mer

Privatvårdsförsäkring

Att snabbt få vård eller få tid som passar in med ditt arbete och övriga planer är värdefullt för många. Vi erbjuder en förmånlig privatvårdsförsäkring med tillägg för liv- och olycksfallsskydd. Genom den får du bra vård i rätt tid på privata kliniker i hela Sverige, och du har direkt tillgång till en kvalificerad telefonservice om ett hälsoproblem uppstår.

Läs mer

Intäktsförsäkring (gäller företagsmedlemmar)

Skattebetalarnas intäktsförsäkring är framtagen utifrån dina behov som företagare för att du på ett enkelt sätt ska kunna försäkra dig för intäktsbortfall i företaget till följd av sjukdom. Den är en trygghet för ditt företag om du eller någon annan nyckelperson skulle bli sjuk eller råka ut för ett olycksfall. Försäkringen kan tecknas för ägare, delägare och andra nyckelpersoner i företag.

Läs mer

Olycksfall Special 65+

Olycksfall Special 65+ är en försäkringslösning anpassad för dig som är mellan 65 och 74 år. Det är en olycksfallsförsäkring som ger dig tillgång till privat vård i samband med ett olycksfall, efter remiss från läkare.

Läs mer

Var med och påverka - bli medlem

Just nu kan du bli medlem i 12 månader för endast 195 kronor. Swisha 195 kronor till 123 115 94 25 och ange ditt personnummer i meddelanderutan eller klicka vidare för att bli medlem.

Bli medlem