MENY STÄNG MENY

Sak- och olycksfallsförsäkring

Som medlem i Skattebetalarnas Förening kan du teckna sak- och olycksfallförsäkringar med förmånliga villkor och generösa rabatter. Vi erbjuder dig försäkringar för till exempel hem och villa, bil, båt och olycksfall. Dessutom får du kostnadsfri försäkringsrådgivning.

För privatpersoner

Som medlem i Skattebetalarna kan du teckna sak- och olycksfallsförsäkringar med förmånliga villkor och generösa rabatter. Dessutom får du kostnadsfri försäkringsrådgivning.

Några av fördelarna med Skattebetalarnas sak- och olycksfallsförsäkring:

 • ID-skydd och webbrensning om din identitet skulle bli kapad
 • Reseskydd i 45 dagar
 • Kostnadsfri försäkringsrådgivning
 • Generösa rabatter på upp till 20%
 • Prisvärda och trygga försäkringar
 • Personlig och snabb service – vi svarar inom 20 sekunder när du ringer till oss
 • Professionell skadehantering
 •  Ingen självrisk vid djurkollision (ingår i halvförsäkringen på bil)
 • Allriskförsäkring ingår i halvförsäkringen på bil

Skattebetalarnas Medlemsförsäkring erbjuder bland annat följande försäkringar:

 • Hem
 • Olycksfall
 • Företagsbil
 • Villahem
 • Bil
 • Husvagn
 • Fritidshus
 • Husbil
 • Båt
 • Släpvagn

Mer information och villkor hittar du under rubriken ”Dokument” till höger.

Vill du säga upp och avsluta en försäkring hos ett annat försäkringsbolag när du blir kund hos oss?

Då är det enklaste sättet att skicka in en fullmaktsblankett till oss, så hjälper vi dig att avsluta dina försäkringar där du är kund idag. Som kund är det du som är ansvarig för att informera ditt nuvarande försäkringsbolag att du vill avsluta dina försäkringar. Skickar du in vår fullmaktsblankett så slipper du kontakta ditt nuvarande bolag och oroa dig för att bli dubbelförsäkrad. När vi mottagit din blankett så meddelar vi ditt försäkringsbolag att du vill säga upp din försäkring.

Fyll i, signera och skicka in fullmaktsblanketten till oss så avslutar vi dina försäkringar åt dig. Vi står för portot!
 • Fullmaktsblankett (PDF) hittar du här till höger och kan ladda ner, skriva ut och skicka.
 • För digital fullmakt; fyll i och mejla oss. Fullmaktsblankett (digital)

Förlängt reseskydd

Om du ska ut och resa och behöver utöka antal dagar som din reseförsäkring är giltig så behöver du teckna ett förlängt reseskydd hos oss. För mer information och för att teckna förlängt reseskydd, klicka här och vänligen fyll i formuläret.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för kostnadsfri försäkringsrådgivning. Självklart berättar vi gärna mer om hur just du kan spara pengar på dina försäkringar med din medlemsförmån.

Telefon 0771-613 170
Öppet helgfri måndag-fredag 08:15-16:45

E-post: forsakring@skattebetalarna.se

Anmäl skada

Om du vill göra en skadeanmälan så rekommenderar vi dig att göra denna via nätet för snabbast hantering. Klicka här för att göra din anmälan.

Önskar du ändå skicka in din skadeanmälan via mejl eller post så hittar du skadeblanketterna i spalten till höger på denna sida. Välj den blankett som rör ditt skadeärende. För dokument som inte skickas in via post utan mejlas: Fyll i dokumentet, klicka på ”Skriv ut” och skriv ut (spara) dokumentet som PDF-fil på din dator. Om du sparar dokumentet som vanligt (klickar på ”spara som”) finns risk att informationen du fyllt i inte sparas.

Skadeavdelningen:
Telefon 010 – 490 09 92. Öppet helgfri måndag-fredag 8.15-16.45
Skadejouren är öppen dygnet runt

Information om Coronaviruset – vad gäller?

Skattebetalarnas Medlemsförsäkring är ett samarbete mellan WaterCircles Sverige AB (org.nr. 556807-9056) och Skattebetalarna som en förmån för föreningens medlemmar. Försäkringsgivare är WaterCircles Forsikring ASA Norge, Svensk Filial, org. nr. 516411-2053, sedan 2020-01-01. If kvarstår som försäkringsgivare för försäkringar som tecknats innan 2020-01-01, fram till och med respektive huvudförfallodag.

WaterCircles behandlar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen GDPR. Du kan läsa mer om detta HÄR.

WaterCircles har följande kontaktuppgifter:

Torshamnsgatan 35
164 40 Kista

Telefon: 08-517 29 600
E-post info@watercircles.se

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av vår verksamhet! Du prenumererar nu på vårt digitala nyhetsbrev där vi berättar om det senaste i skattedebatten samt vårt arbete och genomslag i media. Du får engagerande debattartiklar, nyheter och de senaste granskningarna från vår Slöseriombudsman. Breven innehåller också tips från våra skattejurister.

Vi är en medlemsorganisation som lever på våra medlemmars bidrag för att kunna göra vårt arbete. Tror du på det vi gör, är du också välkommen att bli medlem.
Swisha 399 kronor direkt via mobilen på 123 115 94 25. Ange ditt personnummer och mailadress i meddelanderutan.

Tack!

Vad roligt att du är intresserad av vår verksamhet! Du prenumererar nu på vårt digitala nyhetsbrev där vi berättar om det senaste i skattedebatten samt vårt arbete och genomslag i media. Du får engagerande debattartiklar, nyheter och de senaste granskningarna från vår Slöseriombudsman. Breven innehåller också tips från våra skattejurister.

Vi är en medlemsorganisation som lever på våra medlemmars bidrag för att kunna göra vårt arbete. Tror du på det vi gör, är du också välkommen att bli medlem.
Swisha medlemsavgiften 295 kronor för det första året direkt via mobilen på 123 115 94 25. Ange ditt personnummer och mailadress i meddelanderutan.