Välkommen att bli medlem i Skattebetalarna!

Som medlem i Skattebetalarna stödjer du vårt arbete för lägre skatter och mot slöseri med skattepengar. Vi tar debatten mot dem som vill höja din skatt. Vi tar fram fakta och konkreta förslag. Vi driver kampanjer och uppvaktar beslutsfattare. Och så avslöjar vi genom Slöseriombudsmannen slöseri med skattepengar på alla nivåer.

FÖRMÅNER

Som studentmedlem får du:

  • Objektiv granskning av slöseri med skattepengar och aktiv opinionsbildning för lägre skatter.

  • Tidningen Sunt Förnuft som innehåller konkreta privatekonomiska tips och som går på djupet om skatter och hur våra skattepengar används. Kommer ut 4 gånger per år.

  • Fri juridisk rådgivning inom skatte- och familjerätt.

  • Förmånliga rabatter på exempelvis drivmedel och sak- och privatvårdsförsäkringar.

  • Elektroniskt nyhetsbrev med nyttiga tips och aktuella skattefrågor.

Som student på heltid betalar du endast 100 kronor/år.
Det lönar sig att bli medlem i Skattebetalarna.

Personuppgiftslagen

Skattebetalarna behandlar dina personuppgifter

Skattebetalarna behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (1998:204). Lagen syftar till att skydda privatpersoner mot kränkningar av deras personliga integritet. Genom att fylla i dina personuppgifter (t ex namn och e-postadress) så samtycker du till att Skattebetalarna behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår beskrivning nedan. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss.

Skattebetalarnas Förening (org nr 802003-0246) är ansvarigt för behandlingen av de uppgifter om dig själv som du lämnar till oss. Vi använder din e-postadress och andra personuppgifter till att upprätthålla en god service eller för att ge dig information om vår verksamhet. Målet är att du ska kunna ta del av information och aktiviteter som du tycker är relevant.

Personuppgifter kan t ex vara namn och kontaktuppgifter, vad du interagerar med på denna webbsida, vilka samhällsfrågor du intresserar dig av samt andra uppgifter du själv väljer att lämna om dina levnadsförhållanden. Observera att inga inkomstuppgifter (t ex för räknesnurror vad gäller skatt) du lämnar sparas hos oss.

Du har när som helst rätt att se vilka uppgifter vi har registrerade om dig. Om uppgifterna visar sig felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att dessa rättas eller raderas. Ansökan eller begäran om rättelse skickas till info@skattebetalarna.se eller per brev till adress nedan. Du kan också avanmäla dig från nyhetsbrev.

Vill du ha ytterligare information om vår behandling av dina personuppgifter ber vi dig kontakta oss.

Skattebetalarnas Förening (Box 3319, 103 66 Stockholm, org nr 802003-0246) tel. 08-613 17 00 är personuppgiftsansvarig enligt PuL för denna behandling av personuppgifter. Kontaktperson: Erik Wiger.

 

REGISTRERING

Fyll i formuläret för att bli medlem och ta ställning för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar.

Som student under 30 år betalar du endast 100 kronor. Medlemskapet gäller i 12 månader. Fyll i formuläret till höger så skickar vi inbetalningskort med posten. Det går också bra att swisha direkt:  

Swisha ditt stöd direkt i mobilen till 123 115 94 25. 

Glöm inte att uppge ditt personnummer i meddelanderutan.

 

Förnamn*
Efternamn*
E-postadress*
Telefonnummer
Gatuadress*
Postnummer*
Postadress*
Födelseår*